Blåbær selvpluk

Image Image

Selvpluk af blåbær er åben dagligt i oktober


I oktober måned er blåbærplantagen åben hver dag i tidsrummet 9-18.

Der kan udelukkende plukkes i 4 kg. spande som købes i campingpladsens information mod betaling på 110,- kr. pr. spand.

Er du stamkunde og medbringer du selv den officielle hvide “plukkespand” skal du blot betale 100,- kr. for 4 kg.

Vi har sænket prisen fordi holdbarheden er kortere på denne tid af året - til gengæld er bærrene modne og meget smagfulde. Smag dig frem når du plukker - der er fem forskellige sorte at vælge imellem i plantagen.

Når du har betalt i informationen er der fri adgang til plantagen. Der udleveres en seddel som forklarer nærmere om adgang til plantagen og hvor de modne bær findes. Det er muligt at køre frem til plantagen i bil, hvor der er fri parkering. Følg skiltene fra campingpladsen.

I hverdagene lukker informationen kl. 18.00  så vær venligst i god tid. Adressen er: Feddet 12, DK 4640 Faxe. Tel 5672 5206 eller 4034 5601

Æble selvpluk

Stacks Image 391
Vi har åbent for selvpluk af økologiske æbler på Strandegård - læs mere på www.strandegård.dk
Stacks Image 235

Nyheder fra Feddet

Image Image

Om Feddet

Feddet er en naturskøn halvø som adskiller Faxe bugt og Præstø Fjord. På Feddet kan nyde kilometervis af badestrand, spadsere, cykle eller jogge af skønne naturstier i skov og på hede. I sæsonen fra juli til sidst i september kan man plukke økologiske blåbær og anden frugt. På den nordlige del af halvøen ligger den 5. stjernede campingplads Feddet Strand Resort. Her er der mulighed for at parkere mod betaling for dagen. Feddets sydlige del med vidtstrakte strandenge er et vigtigt raste område for trækfugle. Feddet er en del af Strandegård Gods ved Faxe. Læs mere om Strandegård på dette link.

Følg Feddet på Instagram og Facebook

Feddet byder uanset årstid på en afvekslende og naturskøn vandretur!

Jens og Ditte Nystrøm (Sørø)

Følg Feddet på Instagram og Facebook

Feddet 12 DK 4640 Faxe

Feddet 12, DK 4640 Faxe