Nyheder fra Feddet


Spirituelle naturvandringer på Feddet

Written by: Camilla Rode | Posted on: | Category:

Feddet er unik halvø på Sydsjælland, omgivet af Østersøen og Præstø Fjord. Halvøen består af skov, strandenge, hede og økologisk dyrkede marker. Feddet er en del af Strandegård Gods, og ligesom på Strandegård har landbruget på Feddet været dyrket økologisk i 20 år. På Feddet kan du gå på eventyr i den magiske natur helt uforstyrret, hvilket gør området til det ideelle sted for naturvandringer og fordybelse. Amalie Reedtz-Thott er vokset op på Feddet og Strandegård og har stor kærlighed til den specielle natur på Feddet. For at dele disse enestående oplevelser med andre ligesindede har hun i år valgt at arrangere fire spirituelle heldags vandringer. Vandringerne vil foregå i de særlige områder af Feddet som hun selv holder aller mest af. Vandringerne tager udgangspunkt i de fire årstider og har altid et eller flere spirituelle aspekter med. Amalie mener at dette er den ideelle måde at sanse naturen på og finde indre ro og fordybelse. Til hver naturvandring inviterer hun guides med, der hver især bidrager med unik viden der vil øge deltagernes oplevelse og sansning af naturen.

Vores første naturvandring Forår, vi holdte i maj 2020,bestod af pilates, sanselig naturvandring og skovbadning, blomstercirkel, zoneterapi, akupressur, meditation og sluttede af med en 2 timers silent walk over Feddets hede. Vi startede kl 8.30 på Fedgården, med friskbagt brød og myntete. Dagen sluttede kl. 17.30 med grøn te og varm suppe.

Naturvandringerne kan variere i tid og forløb, fra gang til gang. De spirituelle vandringer er kun for voksne kvinder og priserne kan variere fra 1.100-2.000 DKK. alt afhængig af, hvilke guides Amalie har inviteret med.

Den næste sprirituelle naturvandring, Sommer, vil foregå i august 2020. Nærmere information og præcis dato, vil blive offentliggjort på Feddets instagram @feddetdk samt her på www.feddet.dk

For yderligere information henvises til instagram @feddetdk


Feddet 12, DK 4640 Faxe